Ви увійшли як Гість · Група "Гості" · RSS 23.04.2024, 23:13

Головна » 2016 » Січень » 10 » Пастирський візит владики Венедикта

У неділю, 10 січня, Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії, з пастирським візитом відвідав парафію Зіслання Святого Духа  Сихівського протопресвітеріату.

Архиєрей очолив Божественну Літургію і виголосив проповідь. Разом з владикою молились: о. Мирош Василь, парох цієї парафії, та запрошені священики. Після Літургії, наймолодші  діти нашої катехетичної школи прославили народження Ісуса Христа Вертепом.

Владика Венедикт наголосив: «Людство хоче побачити Бога, котрий проявляється у нас християнах». 

«Для того, щоб люди йшли за Богом, вони потребують, щоб ми випромінювали цю віру. Напевно, цього бракує у сучасному світі. Ми, як християни, можемо гарно говорити, картати інших, моралі читати, казати «як має бути». Ми все це можемо робити, але люди хочуть від нас побачити християнство. Так як людство побачило Бога в Особі Ісуса Христа, так само і людство хоче побачити цього Бога, котрий проявляється у нас християнах. І ми не вправі сказати, що я не здатний чи я не здатна. Це наша недбайливість і лінь. Якщо ми захочемо жити по християнській досконало, свято і праведно – це дасться, однак не відразу, але цього треба забажати» – підкреслив архиєрей у своїй проповіді.

Новина про відвідинни Владики Венедикта на сайті Львівської Архиєпархії

 

 

  

 

 

P.S. Більше фотографій тут -  і тут -  

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 680 | Додав: ikop
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar

 

Разом онлайн 1
Гості: 1
Користувачі: 0


Rostyslav Myrosh © 2012-2024

Сайт створено у системі uCoz