Ви увійшли як Гість · Група "Гості" · RSS 27.04.2024, 01:55

Головна » 2015 » Жовтень » 11 » Парафіяльна проща до с. Підкамінь

По всій  нашій Україні є дуже багато святих місць, де кожного дня відбуваються чуда. В одному з таких місць в с. Підкамінь відбулася проща з нашої церкви, яку очолював о. Василь Ковальчук. Ми побували в старовинному монастирі, який по своїй величності не поступається Почаївській Лаврі.

Надзвичайне чудо, яке відбувається на протязі чотирьох років вразило всіх прочан до сліз. Статуя Божої Матері на постаменті, яка свого часу потемніла, вкривається позолотою. В храмі монастиря знаходиться чудотворна ікона Божої Матері, старовинне Розп’яття, кровоточива ікона, до яких люди моляться і отримують ласки зцілення від різних недуг. На території монастиря знаходиться лікарня для психічно хворих людей. Ми їх відвідали і жоден з нас не вийшов звідти без сліз на очах.

Надзвичайна природа, відчуття Божої присутності наповнили наші серця любов’ю, спокоєм і миром. Тут ми змогли відчути дію слів Євангелії: «Прийдіть до мене всі втомлені і обтяжені і я облегшу вас…»

Словами не в змозі передати ці відчуття і переживання, які ми отримали відвідавши святі місця. По дорозі ми цілий час молились і співали пісні. На час прощі ми стали однією родиною. Краще один раз побачити і переконатись, що Бог нас любить.

 

 

 

 

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 733 | Додав: ikop
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar

 

Разом онлайн 1
Гості: 1
Користувачі: 0


Rostyslav Myrosh © 2012-2024

Сайт створено у системі uCoz