Ви увійшли як Гість · Група "Гості" · RSS 26.04.2024, 12:14

Головна » 2016 » Квітень » 16 » День духовної віднови для молоді

16-го квітня 2016 р.Б. відбувся день духовної віднови у церкві Зіслання Святого Духа на тему "Справжня любов чекає на тебе". І ось відгук учасниці Марічки Лисишин:

"Що таке закоханість? Що таке любов? Що таке кохання? Це були три основні питання сьогоднішнього дня і завдяки д. Дмитру Романко ми відповіли на них. Він пояснював нам на прикладі життєвих подій, розкрив нам які мають бути стосунки між хлопцем та дівчиною, а головне закоханих людей. Впродовж декількох годин д. Дмитро розказав про любов, про справжнє кохання від щирого серця і завдяки йому кожний з нас зробив маленький крок щоб в майбутньому ми змогли побудувати свою щасливу і вічно закохану сім'ю. Після науки у нас була праця в групках, для кожного з нас вона була емоційно важка, але ми з нею впоралися і після неї збудували фундамент свого майбутнього.

Далі до нас приїхали брати семінаристи Юрій і Андріан, з якими ми співали пісні, грали цікаві ігри, і просто весело провели час. Потім ми дивилися фільм, завдяки якому зрозуміли, що в будь-якій ситуації наша половинка, яка дійсно нас кохає, підтримає і буде вірна. Фільм показав, що не важливо яка в людини зовнішність, а важливо те, що в душі, те які почуття присутні, і яка при питані: зрадити чи вмерти заради вас, вибере другу відповідь. І на кінець ми зібралися у колі де були викладенні свічки у вигляді вервечки і по черзі запалювали їх, ми молилися за справжню любов як до Бога так і до ближніх, ми пускали іскорку любові, яка закріпила сьогоднішній день присвяченій любові".

 

 

 

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 642 | Додав: ikop
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar

 

Разом онлайн 1
Гості: 1
Користувачі: 0


Rostyslav Myrosh © 2012-2024

Сайт створено у системі uCoz