Ви увійшли як Гість · Група "Гості" · RSS 25.04.2024, 08:49

Головна » 2016 » Вересень » 9 » Серпнева проща до Унева - 2016

Цьогорічна серпнева проща до Унева проходила під гаслом «Блаженні милосердні». Група з нашої парафії цього разу було досить великою і налічувала понад сорок осіб, серед яких були вівтарники та хоружанки, аніматори та члени молитовної спільноти. Сповнені ентузіазму та особистих духовних намірень, після Літургії в храмі св. Михаїла ми вирушили в дорогу. Мандрівка до Святоуспенської Унівської Лаври була давала найкращі можливості, що сприяють духовному зростанню: Літургія, особиста молитва, духовні науки, можливість приступити до сповіді та причастя.

Біблійні читання також яскраво ілюстрували тему милосердя: великодушність Давида, коли він не відплачує злом за зло (1 Сам 24), милосердя батька, який прощає блудного сина (Лк 15,11-32), та наше покликання благословляти і бути благословенними (1 Пт 3,8-12).

Після прибуття до Унева, незважаючи на втому трьохденної прощі, ми взяли разом з іншими паломниками участь у всенічних чуваннях, богослужіннях, поході на чернечу гору та Архиєрейській Божественній Літургії, якою урочисто завершилась проща і, сповнені духовного пережиття, повернулися додому.

Хочемо щиро подякувати організаторам прощі, координатору групи Марії Робак за їхню працю, а також парафіянам сіл, через які проходила проща, за їхню гостинність. 

 

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 786 | Додав: ikop
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar

 

Разом онлайн 1
Гості: 1
Користувачі: 0


Rostyslav Myrosh © 2012-2024

Сайт створено у системі uCoz