Ви увійшли як Гість · Група "Гості" · RSS 23.04.2024, 08:47

Головна » 2018 » Квітень » 8 » Пасха 2018

Воскресення Твоє, Христе Спасе, ангели оспівують на небесах, і нас на землі сподоби чистим серцем Тебе оспівувати і славити.

(Утреня Пасхи)

„Сьогодні спасіння світові видимому і невидимому! Христос воскрес із мертвих, - і ви воскресніть з Ним. Христос у своїй славі, - виходьте і ви. Христос із гробу, - визволяйтеся від кайданів гріха. Відкриваються двері аду, нищиться смерть, відходить старий Адам, довершується новий: «Тому, коли хтось у Христі, той нове створіння»  (2 Кор.  5:17),  -  обновляйтеся!” (св. Григорій Богослов, Слово на святу Пасху).

Як сильно ми потребуємо цієї Пасхальної Радості! Живучи у цій „Долині Сліз”, тільки в цей благословенний час Христового Воскресіння, обновившись через сльози покаяння Великого Посту, можемо доторкнутись радості Царства Небесного. Тільки тепер можемо зрозуміти, яка радісь нас очікує у Небі: радість визволення, радість єднання з Всевишнім, з ангелами і сонмом святих.

Бажаємо всім Вам бути наповненими Божою благодаттю! Зберігати у своєму серці і нести її тим, хто ще не відчув цієї Пасхальної Радості!

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Парафіяльні новини | Переглядів: 1619 | Додав: ikop
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar

 

Разом онлайн 1
Гості: 1
Користувачі: 0


Rostyslav Myrosh © 2012-2024

Сайт створено у системі uCoz